Tuntien aikataulut

  
Päiväryhmät ovat Annikan ohjaamia ja iltojen ryhmät ohjaa Ninni.
Aikataulu talvelle 2024.
 
Maanantai

Klo 10.20 Pilates Kunnonsalilla

Klo 11.20 Vaihtuva Teema Kunnonsalilla

Klo 17.30 Kuntosalicircuit

Keskiviikko
Klo 10.30 Lavis Kunnonsalilla
Klo 11.20 Kehonhuolto Kunnonsalilla

Torstai
Klo 11.20 KuntosaliCircuit
klo 17.30 KuntosaliCircuit


KUNTOSALICIRCUIT ryhmät ovat kaikille avoimia ryhmiä jonne pääsee kuntosalikortilla, 10 x kortilla sekä kertamaksulla.

NaistenSalilla ryhmäliikunnan tila on jäänyt käytöstä pois marraskuun-2022 lopussa ja teemme yhteistyötä Kunnonsalin kanssa jolloin meidän päiväryhmistä osa järjestetään siellä.

Paikalliset muutokset ryhmäliikuntaa koskien löydät ajankohtaiset osiosta.

Tuntikuvaukset

Pilates

Rauhalinen tunti, jossa keskiössä syvien vatsalihasten sekä lantionpohjan lihasten harjoittelu. Pilates lisää kehon vahvuutta sekä joustavuutta. Aamupäivän tuntina Pilates on nyt 45 min mittainen. Voit toki tulla saliin jo hyvissä ajoin ennen tuntia tekemään fasciapallon kanssa lämmittelyt jalkapohjille sekä pakaran ja selän alueelle. Yhteiset avaavat liikkeet aloitetaan tunnin alkaessa.

Kuntosalicircuit

Kiertoharjoittelu kuntosalilla, tunnilla käytetään niin vapaita painoja kuin laitteitakin. Tässä saa mukavasti tuntumaa kuntosaliharjoitteluun ammattilaisen ohjauksessa. Tunnille voi osallistua myös kuntosalikortilla.

Step

Sykkeen kohotusta ja virtaavia hikipuroja helpoin askelin menevän musiikin tahtiin. Tämä tunti kesäkuussa yhdistelmätuntina Coren kanssa, tässä mainio yhdistelmä sykettä ja lihaskuntoa.

Lavis®

Hauskaa, helppoa, hikistä tanssin ja jumpan iloittelua suomalaisen lavatanssimusiikin tahtiin. Tansseina mm. valssi, humppa, salsa, cha cha, jive, tango, rumpa...joskus mukana foksia ja buggiakin. Sinun ei tarvitse osata askelia ennestään, opit ne tunnilla.

Muokkaus

Lämmittävä ja hengästyttävä sykkeen kohotus tunnin alussa, joka vaihtuu lihaskunto-osuuteen. Lopuksi lyhyet venyttelyt. Napakka tunti koko kehon treeniin.