Tuntien aikataulut


Ryhmäliikunnan osalta olemme aloittaneet yhteistyön KunnonSalin kanssa. Kahtena aamupäivänä ryhmäliikunnat kunnonsalin ryhmäliikunnan tilassa, muutoin NaistenSalilla vain kuntosalicircuitit.

Alla päivän ryhmäliikunnat, niiden lisäksi maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kuntosalicircuitit kuntosalilla.Kuntosalicircuittiin pääsy kuntosalikortilla.
 
KuntosaliCircuitit
Ma 17.30
To 11.20 
To 
17.30 

Kesätreenit vattuvuoren portaissa ti
30.5 alkaen.

Ti 30.5 klo 10.15, muulloi klo 10.30
Ti 6.6 ei porrastreenejä.
Keskiviikkoisin klo 18.00  

Ryhmäliikunnat kunnonsalilla
Maanantaisin
10.20 Pilates & 11.20 Voimastep tai Muokkaus

Keskiviikkoisin 
10.30 Lavis Lavatanssijumppa
11.20 Kehonhuolto


NaistenSalilla ryhmäliikunnan tila on jäänyt käytöstä pois marraskuun-2022 lopussa.

Paikalliset muutokset ryhmäliikuntaa koskien löydät ajankohtaiset osiosta.

Tuntikuvaukset

Pilates

Rauhalinen tunti, jossa keskiössä syvien vatsalihasten sekä lantionpohjan lihasten harjoittelu. Pilates lisää kehon vahvuutta sekä joustavuutta. Aamupäivän tuntina Pilates on nyt 45 min mittainen. Voit toki tulla saliin jo hyvissä ajoin ennen tuntia tekemään fasciapallon kanssa lämmittelyt jalkapohjille sekä pakaran ja selän alueelle. Yhteiset avaavat liikkeet aloitetaan tunnin alkaessa.

Kuntosalicircuit

Kiertoharjoittelu kuntosalilla, tunnilla käytetään niin vapaita painoja kuin laitteitakin. Tässä saa mukavasti tuntumaa kuntosaliharjoitteluun ammattilaisen ohjauksessa. Tunnille voi osallistua myös kuntosalikortilla.

Step

Sykkeen kohotusta ja virtaavia hikipuroja helpoin askelin menevän musiikin tahtiin. Tämä tunti kesäkuussa yhdistelmätuntina Coren kanssa, tässä mainio yhdistelmä sykettä ja lihaskuntoa.

Lavis®

Hauskaa, helppoa, hikistä tanssin ja jumpan iloittelua suomalaisen lavatanssimusiikin tahtiin. Tansseina mm. valssi, humppa, salsa, cha cha, jive, tango, rumpa...joskus mukana foksia ja buggiakin. Sinun ei tarvitse osata askelia ennestään, opit ne tunnilla.

Muokkaus

Lämmittävä ja hengästyttävä sykkeen kohotus tunnin alussa, joka vaihtuu lihaskunto-osuuteen. Lopuksi lyhyet venyttelyt. Napakka tunti koko kehon treeniin.