Tuntien aikataulut

Viikosta 32 alkaen seuraavalla aikataululla:
  
Päiväryhmät ovat Annikan ohjaamia ja iltojen ryhmät ohjaa Ninni.
 
Maanantai 
10.20 Pilates 55’ (Kunnonsalilla)
11.20 Vaihtuva Teema (Kunnonsalilla)
 
 
17.30 KuntosaliCircuit 60´
18.30 Kehonhuolto 30´
 

Keskiviikko
10.30 Lavis  (Kunnonsalilla)
11.20 Kehonhuolto (Kunnonsalilla) 
 
(Huom! Keskiviikkona 23.8 aamupäivän ohjatut tunnit peruttu, ohjaaja sairaana.) 
 

17.30 Kuntosali treenit - keskivartalo 60´

Torstai
11.20 KuntosaliCircuit 60´ 
17.30 KuntosaliCircuit 60’ 



NaistenSalilla ryhmäliikunnan tila on jäänyt käytöstä pois marraskuun-2022 lopussa ja teemme yhteistyötä Kunnonsalin kanssa jolloin meidän päiväryhmistä osa järjestetään siellä.

Paikalliset muutokset ryhmäliikuntaa koskien löydät ajankohtaiset osiosta.

Tuntikuvaukset

Pilates

Rauhalinen tunti, jossa keskiössä syvien vatsalihasten sekä lantionpohjan lihasten harjoittelu. Pilates lisää kehon vahvuutta sekä joustavuutta. Aamupäivän tuntina Pilates on nyt 45 min mittainen. Voit toki tulla saliin jo hyvissä ajoin ennen tuntia tekemään fasciapallon kanssa lämmittelyt jalkapohjille sekä pakaran ja selän alueelle. Yhteiset avaavat liikkeet aloitetaan tunnin alkaessa.

Kuntosalicircuit

Kiertoharjoittelu kuntosalilla, tunnilla käytetään niin vapaita painoja kuin laitteitakin. Tässä saa mukavasti tuntumaa kuntosaliharjoitteluun ammattilaisen ohjauksessa. Tunnille voi osallistua myös kuntosalikortilla.

Step

Sykkeen kohotusta ja virtaavia hikipuroja helpoin askelin menevän musiikin tahtiin. Tämä tunti kesäkuussa yhdistelmätuntina Coren kanssa, tässä mainio yhdistelmä sykettä ja lihaskuntoa.

Lavis®

Hauskaa, helppoa, hikistä tanssin ja jumpan iloittelua suomalaisen lavatanssimusiikin tahtiin. Tansseina mm. valssi, humppa, salsa, cha cha, jive, tango, rumpa...joskus mukana foksia ja buggiakin. Sinun ei tarvitse osata askelia ennestään, opit ne tunnilla.

Muokkaus

Lämmittävä ja hengästyttävä sykkeen kohotus tunnin alussa, joka vaihtuu lihaskunto-osuuteen. Lopuksi lyhyet venyttelyt. Napakka tunti koko kehon treeniin.